Ik maak deel uit van ...

oerademen-logo_donkere-achtergrond.jpg

... team OERademen

 

OERademen staat voor Ondersteunend, Efficiënt en Responsief ademen. Met OERademen bedoelen we ook 'hoe we in de basis op een gezonde en natuurlijke manier ademen'.

 

Samen met Jill en Marijke geef ik de training Gezond en Natuurlijk OERademen aan mensen die met mensen werken. Zoals coaches, trainers, (sport)instructeurs, zorgverleners, ...  Aan iedereen die meer wil weten over de ademhaling.

 

 

 

Veel mensen gebruiken ademhalingsoefeningen, maar begrijpen niet altijd wat ze doen en waarom. In onze training Gezond en Natuurlijk OERademen leer je:

  • wat gezond en natuurlijk ademen inhoudt, d.m.v. heldere uitleg
  • waarom gezond en natuurlijk ademen zo belangrijk is, d.m.v. theoretische onderbouwing
  • hoe je de ademhaling kunt verbeteren, d.m.v. praktische oefeningen en tips

Met onze training breid je dus je kennis èn toolbox uit.

 

 

Onze missie:


" Heel Nederland leren wat gezond en natuurlijk ademen is."

 

... team Beweging op elk niveau

 

Beweging op elk Niveau biedt een uniek 3-maanden coachingstraject in de buitenlucht voor werkgevers en werknemers om weer het beste uit zichzelf te halen.

 

Samen met oprichtster Esther en andere coaches bieden we ondersteuning voor zowel burn-out als bore-out situaties, persoonlijke issues en onrustige privé omstandigheden.

We maken gebruik van de kracht van beweging om het ritme in werk en leven terug te vinden.

 

 

 

We combineren coaching met beweging in de buitenlucht. Cliënten gaan ‘back to basic’ en komen tot rust, vinden acceptatie en positiviteit weer terug.

 

We werken met een praktisch traject. We gaan niet alleen praten, we gaan doen. Door onze nuchtere aanpak, eerlijkheid en ervaring, gaan de cliënten op een actieve manier met zichzelf aan de slag.

 

  • Coaching in de buitenlucht
  • 3-maanden programma
  • Persoonlijk maatwerk traject
Instagram
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Deze website maakt gebruik van cookies.